Må du ofte opp for å tisse om natten?

Dette er helt normalt. Veldig mange menn har en eller annen utfordring knyttet til hyppig vannlating,svak urinstråle, avbrutt nattesøvn og nedsatt sexlyst. Aktiv Pros+ er spesialutviklet for opprettholde en sunn funksjon av prostata.

Vanlig Problem

En prostata som vokser

Fra 30-årsalderen begynner prostataen å vokse hos de fleste menn, hos enkelte vokser den raskere enn hos andre. Vitenskapen vet fortsatt ikke hvorfor dette skjer, men både hormoner, gener og alder ser ut til å påvirke denne individuelle utviklingen. Uavhengig av veksten hos den enkelte er det slik at 1 av 2 menn i voksen alder opplever utfordringer forbundet med dette

Dette sier kundene våre

Tomas er kjempefornøyd med Aktiv Pros+

Jeg har nå brukt Aktiv Pros+ i ca en måned og merker allerede store resultater. Jeg har i ca. siste 10 år måttet opp 1-2 ganger pr natt og fikk mye nattesøvn ødelagt. Også på dagtid ble det et stadig større problem med hyppig behov for å tisse. Jeg bestemte meg for å prøve Aktiv Pros+.

Den første uka ble det noen flere natt-turer på toalettet, men allerede etter to uker hadde jeg min første natt uten dobesøk, og nå har jeg sammenhengende nattesøvn. Jeg er derfor kjempefornøyd og håper virkningen fortsatt vil være som nå.

Tomas Nesheim, 71 år

Tusen takk for Aktiv Pros+

“Jeg er så fornøyd med at jeg kom over dette produktet. Tidligere var jeg oppe 5-6 ganger hver eneste natt for å gå på do. Nå er jeg oppe maks 1 gang, stort sett sover jeg natten igjennom. Jeg har fått et helt nytt liv med Aktiv Pros+”

Anders Eklund, 62 år

Jeg sover bedre om natten

“Jeg har slitt med nattesøvnen i mange år pga hyppige dobesøk og da jeg så en annonse for Aktiv Pros+ bestemte jeg meg for å prøve. Jeg merket effekt etter et par uker, nå sover jeg hele natten”

Arvid Michelsen, Minnesund

Jeg er kjempefornøyd

“Jeg måtte opp en til to ganger om natta, svært plagsomt. Etter tre uker med Aktiv Pros+ sover jeg nå gjennom hele natten. Livet er mye bedre. Tusen takk for et flott produkt”

Rolf Johansen, Sandnessjøen

Naturlig Løsning

For Hyppige Toalettbesøk

Aktiv Pros+ is a very successful natural product made from a concentrated extract of saw palmetto that helps maintain normal urinary function. In addition, the product has been added four additional active ingredients, each of which has its own complementary function related to problems associated with urination, exhaustion and potency. 

If you look abroad, natural remedies are often a first choice when it comes to health. In Germany, for example, it is precisely products based on saw palmetto that are most often recommended for urination problems.

5 effektive ingredienser

Dvergpame

Dvergplamen (saw palmetto) kan brukes for å lettevannlatingsproblemer ved godartet forstørret prostata

Sink

Sink opprettholder normale testosteronnivåer i blodet og bidrar til normal fruktbarhet og reproduksjonsevne

Muira Puama

Muira Puama har lang tradisjon i folkemedisinen som et naturlig afrodisiakum.

Vitamin B6

Muira Puama har lang tradisjon i folkemedisinen som et naturlig afrodisiakum.

Vitamin D

Bidrar til en normal muskelfunksjon og til å opprettholde immunsystemets normale funksjon.

Positive Studier

Studier På En Av Ingrediensene Er Positive

Studier viser at ingrediensene i Aktiv Pros+ kan virke direkte på problemene som allerede har oppstått, samtidig som det også kan virke forebyggende. Resultatene fra en 15 år lang undersøkelse avsluttet i 2018 viser at dvergpalme (serenoa repens) kan være med på å forebygge problemer forbundet med hyppig vannlating. Studien viste mindre vekst derav også mindre problemer knyttet til vannlatingen. Undersøkelsen viste heller ingen negative effekter ved bruk.*

Produktet for deg

Dvergpalme ved hyppig vannlating

Dvergpalme har vært brukt i folkemedisinsk sammenheng ved plager som hyppig vannlating og kan derfor avhjelpe hyppig vannlatingsbehov om natten. Som et tillegg bidrar tilsatt Vitamin B6 til å redusere tretthet og utmattelse samt å regulere hormonaktiviteten.

Økt Maskulinitet

Aktiv Pros+ inneholder også Muira Puama eller potency wood som den også heter. Sink er tilsatt fordi det er et essensielt mineral for kroppen og er med på å opprettholde testosteronnivåene i blodet. Vitamin D opprettholder normal muskelfunksjon og er med på å opprettholde immunsystemets normale funksjon.

KFunksjoner og Fordeler

Bidrar til å opprettholde normal urinfunksjon

Lindrer symptomene forbundet med prostataforstørrelse

Reduserer tretthet og utmattelse

Regulerer hormonaktivitet

Opprettholder testosteronnivået i blodet

Bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon

Bidrar til å opprettholde normal funksjon av immunsystemet

Prøv Aktiv Pros+
i 60 dager!

Kampanjetilbud - halv pris!

Kun kr. 199,-

BESTILL I DAG FOR RASK LEVERING

JA TAKK! Jeg ønsker å prøve Aktiv Pros+
i 2 mnd halv pris.

Bestill på tlf 74 51 04 51

Ordremottak er åpen mandag til fredag mellom 09:00 og 15:00. Du kan benytte bestillingsskjema ovenfor utenfor åpningstider.

Vår e-mail post@nutracare.no

Ta kontakt med vår e-post hvis du har spørsmål knyttet til produkt eller ønsker å tilpasse leveringer etter ditt behov.

Mandag-Fredag 09:00-15:00

Vår hyggelige kundeservice slår av en prat for å kunne hjelpe deg på best mulig måte, slik at du blir fornøyd.